Wij helpen u bij al uw computerbehoeften...
Copyright Gatestream 2016

Diensten

Installatie en onderhoud van pc's, laptops en servers

Wij installeren serversystemen met bijhorende randapparatuur zoals pc’s, laptop en printers. Ook wordt het onderhoud op deze apparatuur door ons verzorgd i.c.m. onderhoudsovereenkomsten van de diverse hardware- en softwareleveranciers. Deze combinatie biedt een goede bescherming van uw ICT investering.

Haal & breng Service

Te repareren apparatuur kan door ons worden opgehaald en geretourneerd. Wilt u de apparatuur zelf brengen dan kan dat ook. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen (0651804670) of een e-mail sturen.  

Online support

Wij maken gebruik van TeamViewer voor het leveren van “online support”. Voor het maken van een support verbinding neemt u telefonisch contact met ons op waarna de verbinding eenvoudig en snel tot stand wordt gebracht. Klik hier of op het TeamViewer logo om verbinding te maken.

Software Installatie

Bij software installaties maken we onderscheid tussen “Operating Systeem Software” (Windows O.S. en Mac O.S.) en “Applicatie Software”. Afhankelijk van de compliciteit van de software zal gekozen worden tussen On-site installatie of een installatie via een “online support” verbinding. Systeem updates vinden meestal plaats via een “online support”verbinding.

Computers en servers op maat gebouwd

Computers en serversystemen kunnen volgens uw specificaties worden samengesteld. Na selectie van het processortype van het basissysteem kan het geheugen en harddisken toegevoegd worden. Daarna wordt bepaald welk O.S. gebruikt gaat worden.  
GATESTREAM
Netwerken
Een cruciaal onderdeel van de automatisering is het netwerk, daarom installeren wij dit conform de IEEE 802,XX standaard zodat u verzekerd bent van een goed functionerend bedrijfsnetwerk.